Koulutusta

Kesäkauden 2021 ryhmissä on tilaa, laita viestiä jos olet agilitypaikkaa vailla! Koulutus järjestetään nurmikentällä, josta löytyy täysi estesarja.

Talvikauden 2021-2022 ryhmäpaikat tulevat hakuun kesäkuun puolivälin jälkeen. Treenipäivät ovat keskiviikko ja torstai, valmennukset pidetään JANKK-areenalla.

Kurssit sopivat kaikentasoisille koirakoille, koulutus sovelletaan koirakon tason mukaisesti.  Voit ilmoittautua mihin ryhmään vaan!

Hinnat sis. alv 24%. Mikäli maksat ePassilla, niin laskuun lisätään ePassin kulut, 1% maksetusta summasta. Mikäli maksat Smartumin liikuntaseteleillä, niin laskuun lisätään Smartumin kulut, 4,5% maksetusta summasta. Mikäli maksat Edenredillä, niin laskuun lisätään Edenredin kulut 3,96% maksetusta summasta.

 

Agilitykoulutusta

Tarjoan asiantuntevaa agilitykoulutusta yhdistyksille, seuroille ja harrastajille tasosta riippumatta

Lisäksi tarjolla:

  • viikonloppukursseja
  • Hämeenlinnan lähiseudulle mahdollisuuksien mukaan iltakoulutusta arkipäivisin
  • yksityistunteja yksityishenkilöille, myös päiväaikoja (HML / Janakkala)
  • Fysiikkatreenejä ohjaajille
  • juoksukontakti-koulutusta

Treeneissäni painotan suoritusvarmuutta ja keskitynkin ohjaajan ja koiran sujuvaan yhteistyöhön. Tähän kiinteästi liittyy liikkuvuus, erilaiset ohjaustekniikkat sekä oikeanlainen radanluku/rataan tutustuminen.
Hinnat:
65 €/h + km-korvaus (+alv)
900 €/viikonloppu + km-korvaus (+alv)+majoitus
520 €/päivä + km-korvaus (+alv)


Hinnat ovat ohjeellisia ja riippuvat esim. koulutuskertojen määrästä, koulutuspaikasta ja matkan pituudesta. Tuntihinnat sis Alv 24%.

KYSY siis tarjousta tai pidempiaikaista sopimusta!

Terveisin:
Kim Kurkinen (Tmi K Kurkinen)
GSM:
 050 5242580
email: jimiboy75@hotmail.com
Y-tunnus: 2243516-0