Kurssi-ilmoittautuminen

Talvikausi 2020/2021

Talvikausi alkaa syyskuussa 2020 ja päättyy huhtikuussa 2021. Torstaille tulee syyskaudelle kertoja n 13 ja kevätkaudelle n 14. Keskiviikolle tulee kertoja 10+10. Viikot tarkentuvat ennen kauden alkua.

  • Agilitykurssi,   24 €/krt, ryhmässä 4 koirakkoa / h. (Hinta voi muuttua mikäli hallin hinta muuttuu)

Ryhmien ajankohdat voivat muuttua kysynnän mukaan. Keskiviikon ryhmät toteutuu, mikäli ryhmään hakee 3 koirakkoa (3 koirakkoa/ h 31€) ja illalle tulee vähintään 2 ryhmää.

Agilitykurssit sopivat kaikentasoisille koirakoille, koulutus sovelletaan koirakon tason mukaisesti.

Hinnat sis alv 24%. Mikäli maksat ePassilla, niin laskuun lisätään ePassin kulut, 1% maksetusta summasta. Mikäli maksat Smartumin liikuntaseteleillä, niin laskuun lisätään Smartumin kulut, 4,5% maksetusta summasta.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, voit myydä paikkasi kolmannelle osapuolelle. Ryhmien ajankohdat voi hieman muuttua sen mukaan miten ryhmät täyttyvät.

Laskut voi maksaa kahdessa erässä.  Mikäli maksat laskun useammassa erässä, laskuun lisätään 5€ laskutuskuluja.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osanotto perutaan syystä riippumatta 15.8.2020  jälkeen, veloitamme peruutuskuluina 50% kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan tai perutaan 1.9.2020 jälkeen, laskutamme koko kurssimaksun.

Kurssi-ilmoittautuminen
Koiran tasoryhmä *
Kurssi-ilmoittautuminen *
Ilmoittautuminen on sitova ja se tarkoittaa sitä, että sitoudun maksamaan kurssin vaikka en pääsisikään kurssille. Voin myös myydä oman paikkani kolmannelle osapuolelle.
Sending