Kurssi-ilmoittautuminen

Talvi 2019-2020

Talvikausi 2019 alkaa syyskuun alussa ja  loppuu huhtikuun loppuun. Talvikaudelle tulee kertoja noin 26 (13+13), mutta kerrat ja vapaat viikot tarkentuvat syksyn aikana.

Hinnat ovat arvioita koska hallin talvikauden hinnastoa ei ole vielä julkistettu!

  • Agilitykurssi,   24€/krt, ryhmässä 4 koirakkoa / h.

Seuraavissa ryhmissä on tilaa:

to klo 16 halli agilitykurssi

pe klo 16 halli agilitykurssi

pe klo 17 halli agilitykurssi

pe klo 20 halli agilitykurssi

 

Agilitykurssit sopivat kaikentasoisille koirakoille, koulutus sovelletaan koirakon tason mukaisesti.

Hinnat sis alv 24%. Mikäli maksat ePassilla, niin laskuun lisätään ePassin kulut, 1% maksetusta summasta. Mikäli maksat Smartumin liikuntaseteleillä, niin laskuun lisätään Smartumin kulut, 4,5% maksetusta summasta.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, voit myydä paikkasi kolmannelle osapuolelle. Ryhmien ajankohdat voi hieman muuttua sen mukaan miten ryhmät täyttyvät.

Talvikausi on yhtä kurssia, mutta laskun saa kahdessa osassa. Molemmat laskut voi maksaa kahdessa erässä.  Mikäli maksat laskun useammassa erässä, laskuun lisätään 5€ laskutuskuluja.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osanotto perutaan syystä riippumatta 15.8.2019  jälkeen, veloitamme peruutuskuluina 50% kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan tai perutaan 1.9.2019 jälkeen, laskutamme koko kurssimaksun.

Kurssi-ilmoittautuminen
Koiran tasoryhmä *
Kurssi-ilmoittautuminen *
Ilmoittautuminen on sitova ja se tarkoittaa sitä, että sitoudun maksamaan kurssin vaikka en pääsisikään kurssille. Voin myös myydä oman paikkani kolmannelle osapuolelle.
Sending