Kurssi-ilmoittautuminen

Kesäkausi 2024

Kesäkauden valmennukset alkavat toukokuussa (viikko täsmentyy lähempänä) ja kestävät elokuun loppupuolelle. Kertoja kesälle tulee n 14. Valmennukset pidetään Hämeenlinnassa nurmikentällä.

  • Agilitykurssi :
  • 17 €/krt, kun ryhmässä 4 koirakkoa / h,
  • 22,50 €/krt, kun ryhmässä 3 koirakkoa / h

Mikäli haluat ajaksi  ryhmään 20 min, laita viestiä, kun olet täyttänyt lomakkeen. Katsotaan voidaanko aikaa lisätä. 

  • Agilityn alkeetkurssi:
  • 14 €/krt, kun ryhmässä 5 koirakkoa / h

Agilitykurssit sopivat kaikentasoisille koirakoille, koulutus sovelletaan koirakon tason mukaisesti. Näin ollen myös pennut ja alkeistasoiset voivat hakeutua samoihin ryhmiin.

  • Agilityn lyhytkurssi on noin joka toinen viikko, kesto n 6 krt.

Valmennukset toteutuvat, mikäli illalle tulee 2 ryhmää. Ryhmiä voidaan joutua yhdistelemään, mikäli ilmoittautuita on vähän.

Hinnat sis alv 24%. Mikäli maksat ePassilla, niin laskuun lisätään ePassin kulut, 4% maksetusta summasta. Mikäli maksat Smartumin mobiilipalvelulla, niin laskuun lisätään Smartumin kulut, 4,5% maksetusta summasta. Mikäli maksat Edenredin  mobiilipalvelulla, niin laskuun lisätään Edenredin kulut, 4% maksetusta summasta.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, voit myydä paikkasi kolmannelle osapuolelle.  HUOM! Ryhmämaksuja ei palauteta, vaikka koirakko ei pääse osallistumaan valmennuksiin.

Ryhmien ajankohdat voi hieman muuttua sen mukaan miten ryhmät täyttyvät.

Laskuihin lisätään laskutuskulut 5€/lasku. Laskun voi maksaa kahdessa erässä samaa viitettä käyttäen.

Ilmoittautuminen on sitova.  Jos peruutat paikkasi 10.5.24 jälkeen, veloitamme täyden kurssihinnan. Jos peruutat paikkasi 1.5.24 jälkeen, veloitamme 50% kurssihinnasta.

Kurssi-ilmoittautuminen
Koiran tasoryhmä *
Kurssi-ilmoittautuminen *
Ilmoittautuminen on sitova ja se tarkoittaa sitä, että sitoudun maksamaan kurssin vaikka en pääsisikään kurssille. Voin myös myydä oman paikkani kolmannelle osapuolelle.
Sending