Ruokia ja koiraurheiluvälineitä

Meidän kautta on siis mahdollista ostaa:
HD logo

HppyDog-koiranruokaa ja HappyCat-kissanruokaa

 •  Kaikkein parhaat raaka-ainelaadut
 •  Suuriin vaatimuksiin, soveltuu myös ihanteellisesti allergiatapauksissa, sivistyssairauksien ennaltaehkäisyyn
 •  100-prosenttisesti ilman kemiallisia väri-, maku- & säilöntäaineita
 •  Erittäin hyvä sulavuus
 •  Luonnollinen monipuolisuus ja ainutlaatuinen Happy Dog LifePlus Concept®
HD
Happy Cat LifePlus -konseptin luonnolliset ja stimuloivat ainesosat tekevät valmisteesta todellisen makunautinnon kissoille. Se on myös ihanteellinen sekoitettuna muihin Happy Cat -ruokiin. Ainutlaatuinen Happy Cat LifePlus -konsepti perustuu tehokkaisiin, monipuolisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin, jotka tehostavat kissasi elimistön kykyä hyötyä saamistaan ravintoaineista. Kissasi voi kaikin tavoin paremmin: vahvasta immuunijärjestelmästä terveeseen turkkiin jne. Tuloksena on läpikotaisin terve ja elinvoimainen kissa!
 • Pellavansiemen sisältää tärkeitä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja hoitamaan ihoa ja turkkia.
 • Valikoidut yrtit kuten timjami, rosmariini ja luonnon valkosipuli – sisältävät eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat suoliston toimintaa, stimuloivat ruoansulatusta ja hajottavat epäpuhtauksia.
 • Omenan luonnollinen kuitu ja pektiini edistävät suoliston terveyttä.
 • Alkuperäiset Kanne-fermentoidut jyvät sisältävät tärkeitä entsyymejä, jotka edesauttavat aineenvaihduntaa, sekä maitohappoja.
 • Sikurinjuuriuute sisältää inuliinia, joka on suoliston bakteerikannan terveyttä edistävä luonnonkuitu.
 • Luonnon piimaa vahvistaa luita ja niveliä sekä parantaa ulosteen koostumusta – sopii myös pitkäkarvaisille roduille

Kissat ymmärtävät luonnostaan hyvinvoinnin päälle ja toimivatkin oivina esimerkkeinä, kuinka nauttia elämän mukavuuksista. Hyvinvointi ja ruokavalio kuuluvatkin yhteen, sillä monipuolinen, tasapainoinen ravinto heijastuu terveyteen ja elämänlaatuun. Tämä on Happy Cat Fit & Wellin lähestymistapa – valikoiduilla resepteillä, juuri niin kuin luonto sen suunnitteli. Laaja valikoima erilaisia aineksia tarjoaa ihanteellisen tuen kissasi terveydelle ja hyvinvoinnille.
Monipuolisuus – aktiivinen aineenvaihdunta – terve kissa:

 • iho & turkki – paksu ja kiiltävä turkki, terve iho
 • hammashoito – vahvat ja terveet hampaat
 • vahva immuunijärjestelmä – vilkas temperamentti
 • vatsa ja suolisto – ihanteellinen ruoansulatus
 • karvapallojen estäminen – luonnollinen karvakertyminen hajottaminen
 • virtsakivien estäminen – ihanteellinen virtsan pH-arvo

Saatavana on myös lisäravinteita koirille:
Effektri

Effe on helppo ja mukava annostella, se on riittoisaa ja sen kyky säilyä hapettumattomana on huomattavasti parempi kuin useimmilla vastaavilla omega-3-tuotteilla. Avomeren kaloista puristettava öljy on suodatettu epäpuhtauksista ja raskasmetalleista, ja se sopii täydellisesti eläinten ravinnoksi. Tuotteen kehityksessä optimoimme omega-3 -6 -9 rasvahappojen keskinäisen suhteen joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Kansainvälisessä tutkimuksessa saavutettiin läpimurto kun laadukkaaseen, runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävään öljyyn lisättiin korkeat polyfenoliarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä E- ja D-vitamiinia.

Ennen käytön aloittamista on hyvä huomioida tuotteen ominaisuuksista seuraavia asioita-> Tuote imeytyy normaalia paremmin ja se saattaa aiheuttaa alkuvaiheessa esim. eläimen karvan nopeaa uusiutumista. Ulosteen koostumus voi hetkellisesti aiheuttaa kysymysmerkkejä tai iho saattaa kutista. Ole huoleti, sillä muutos vaatii aikaa. Solujen aineenvaihdunnan kiihtyessä, myös kuona poistuu tehokkaammin. Normaalisti vaikutus alkaa muutamassa viikossa, jonka myötä positiiviset pidempikestoiset vaikutukset vahvistuvat keskimäärin kolmen kuukauden kuluessa käytön aloittamisesta. On tärkeä huomioida, että rasvahappojen annostelu ei toimi kuuriluontoisesti, vaan siitä tehdään osa päivittäistä ruokavaliota.

Effektri

Varastotuotteina meillä 500ml-1000ml tuotteet.

 

 

 

Lisäksi saatava Gappyn ja SportHundin koiraurheilutarvikkeita:

http://www.gappay.cz/download/gappay-katalog.pdf Gappayn kuvasto

Tokoon ja tottelevaisuuteen
Noutokapulat, metallikapulat, tunnistusnoutokapulat, naksuttimet, lelut ja pallot
Jäljelle
Jälkiliinat, valjaat ja pannat, jälkimerkit ja jälkiesineet
Ohjaajalle
Koulutusliivit, takit, housut, agilitykengät jne.
Muut
Mahdollisuus tilata tarvikkeita myös agilityyn, hakuun, vesipelastukseen, pyöräilyyn, hiihtoon, lenkkeilyyn ja suojeluun.
Muutama esimerkki kuvin:

Suosittu FunBall tottikeseen tai puuhaleluksi

Gappayn kestävät narupallot

Gappayn koesäännön mukaiset noutokapulat

Magneettipallo

Treenitasku ja patukoita

Tällaisia tuotteita on myös saatavilla meidän kautta. Tuotteet ovat vankeinhoitolaitoksen valmistamia ja me vain välitämme (ei siis jälleenmyydä) niitä (tuttu töissä kyseisessä paikassa). Hinnat sisältävät alv 24%.
Treenitaskua on saatavana kahta kokoa ja se on myös säädettävä. Treenitaskun hinta on 20€.
Saatavana on myös kahta kokoa “patukoita”. Isompi on kokoa 32 cm ja pienempi 17 cm (patukkaosuus). Päällinen on nupukkia.
Hinnat patukoille: Pieni 5.50€, iso 7.00€
Myymme tuotteita, joita käytämme myös itse ja näin ollen pystymme kertomaan niiden soveltuvuudesta ja miten käytännölisiksi ja kestäviksi olemme ne itse todenneet.