Evita etsii omaa perhettä

Sattumien summana Evita päätyi meille etsimään omaa perhettä. Evitan omistaja menehtyi äkillisesti. Evita on 12.12.21 syntynyt sekarotuinen, mutta vahvalla saksanpaimekoiraleimalla. Oletamme, että emä on ollut pitkäkarvainen saksanpaimenkoira ja isä saksanpaimekoira-valkoinenpaimenkoira risteytys. Evita muistuttaa kyllä saksalaista, mutta turkki on pidempi ja rakenne hieman kapeampi ja korkeampi. Liikkuu myös saksalaisittain.

Evita on kahteen kertaan rokotettu ja sirutettu.

Evita elää Meillä laumassa omien koirien kanssa, mutta uusi koti on etsinnässä, koska meidän omat koirat on uroksia ja narttu ei laumaan oikein sovi pidemmällä tähtäimellä.

Evita on ns kouluttamaton. Meillä hän viettää koiran elämää eli viettää aikaa paljon ulkona vapaana pihassa, osaa olla myös tarhassa. Rauhoittuu sisällä hyvin nukkumaan ja lepäämään. Meillä on myös lapsia, kissoja ja kanoja. Lapset menee hyvin, mutta ulkona ei oikein osaa varoa juostessaan. Kanat saavat olla rauhassa aidan takana. Kissoista on kovin kiinnostunut ja saattaakin välillä innostua jahtaamaan.

Evita on nyt jo aikas korkea, melkein 60 cm ja uskoisin, että kasvaa vielä muutaman sentin. Lisäksi kasvattaa massaa kilokaupalla.

Evita etsii kotia ensisijaisesti omakotitalosta. Asuin aikaisemmin kerrostalossa, mutta en osaa sanoa miten reagoi esim rappukäytävän ääniin, postiin jne.

Evitalla ei toistaiseksi ole havaittu ruuan suhteen yliherkkyyksiä eli on ollut kaikkiruokainen. Evitalla on pieni napatyrä, mutta sen ei pitäisi haitata menoa.

Olisiko Sinulla tarjota koti Evitalle? Evita ei ole ilmainen, mutta pääsemme varmasti sopuun kustannuksista, jos sopiva koti löytyy. Evita asustelee tällä hetkellä Hämeenlinnassa.

 

 

Vastaa