FMBB 2017: CAT 1 Leian toko

Leian toko meni hyvin ja huonosti. Pisteitä en muista mitä yksittäisistä liikkeistä saatiin. Luoksetulossa ja noudossa tuli “isot virheet” eli koira teki kunniakierroksen ohjaajan takana. Ensimmäisessä kehässä saatiin ruudusta 0. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin ehkä saanut korjattua, mutta luotin liikaa siihen, että  Leia korjaa itse, mutta sen sijaan päättikin tulla ohjaajan luokse. Seuraaminen ja liikkeestä seisominen meni mielestäni hyvin.

Toisessa kehässä kierto, hyppy ja liikkeestä maahanmeno menivät mallikkaasti. Nolla sitten otettiinkin kaukoista. Ensimmäisessä vaihdossa Leia teki vaihdon seisomisen kautta (liekö ollut luoksetulo mielessä?). Muut vaihdot olivatkin todella särmiä, mutta nollahan siitä napsahti, koska koira nousi ja hieman liikkui.

Viimeisenä oli paikallaistuminen. Tämä jännitti eniten koska kehän takana oli agilitykehä. Leia kuitenkin ylitti itsensä ja istui mallikkaasti vaikka yksi koira lähti ohjaajan luo.

Valitettavasti saimme pisteitä kuitenkin vain 184 ja tämä ei riittänyt finaalipaikkaan. Mikä tästä kokeesta teki erikoisen? Ei se, että oli arvokisa vaan että yksi tuomari antoi meille kokonaisvaikutuksena 0. Nollan! En kyllä keksinyt itse syytä tuohon, koska Leia oli koko ajan hiljaa, oli hallinnassa liikeiden välit, teki kaikki liikkeet ja kanssani yhteistyötä. Joku meissä kuitenkin aiheutti sen, että saatiin nolla, kerta se on ensimmäinenkin..

 

Vastaa