FMBB yhteenveto

Nyt on FMBB 2016 takanapäin. Aamu alkoi yksilö hyppärillä. Zorro teki radalta hitaan nollan, pääsi hieman pitkälle muutamassa kurvissa ja se näkyi heti ajassa. Hilu sen sijaan ei osannut mennä keppejä mutaisessa alamäessä. Hilun mahdollisuudet kaatuivat siis jo siihen.
Finaaliradalle Zorro lähti sijalta 8. Valitettavasti Zorrolle sattui jo toinen A:n alastulokontaktivirhe. Tällä tuloksella saatiin kokonaiskilpailussa sijoitus 9.
 Kimin terveiset Ranskasta: “FMBB taputeltu ja pelikirjani suunnitelma jäi yhtä 5:sta vajaaksi.. Harmittavasti jostain syystä Zorron A:n alastulot ei toimineet ja tuli hankittua 2:een vuoteen ensimmäiset A:n alastulovirheet, eilen ja tänään yksilö finaalissa, siihen meni 3-sija, nyt 9:s. Hilulle taas kepit teki aamun luikkaalla vaikeeta. Hilu yksilöiden 23:s. Kuitenkin Zorro ja Hilu olivat sekä joukkueessa että yksilöissä Suomen joukkueen parhaat koirat, joten edes jotain jäi käteen..ei muuta ku hoidetaan koirat kuntoon ja treeniä lisää että tultaisiin paremmiksi.”

Vastaa