Kim ja Zorro maksien SM3!

Viikonloppuna oli Vantaalla agilityn Suomen mestaruuskilpailut. Lauantaina oli joukkuekilpailu ja sunnuntaina yksilöt. Kim kilpailu Hilun ja Zorron kanssa Riman joukkueessa.

Ikävästi yksi Riman joukkueen koirista loukkaantui juuri ennen kilpailuja ja koska ei ollut varakoiraa, niin kaikkien kolmen tulokset laskettiin suoraan ja jos joku olisi hyllytänyt, niin tulosta ei olisi tullut ollenkaan.

Hienosti kuitenkin joukkue tsemppasi vaikka tiukka paikka olikin. Hilu sai vitosen puomin kontaktilta ja Zorro teki nollan. Joukkueen tulos oli 10 ja tällä päästiin sijalle 6. Hyvä Rima!

Sunnuntaina oli sitten vuorossa yksilöt. Hilulla oli radalla normaalia kovempi vauhti ja se sitten kostautui kepeillä ja “vanhus” ei taipunut oikeaan väliin ja siitä vitonen ja ei finaaliin. Zorro teki nollan ja oli sillä karsintaradan 9.

Finaali oli tiukkaa taistelua. En saa videota tänne liitettyä, mutta ne ketkä radan ovat nähneet niin tietävät miten lähellä oli HYL ja samalla Kim antoi muille tasoitusta muutaman sekuntin. Zorro kuitenkin liiti hurjaa vauhtia ja tulos riitti PRONSSILLE! Kulta oli yhden kaarroksen päässä, mutta niin oli myös HYL. Onneksi on kuuliainen koira: Zorro <3

Kuva: Sporttirakki
Kuva: M. Huurros

Kiitos taas kerran Kimin ja Zorron tukijoukoille: HappyDog ja Ninni, Jerry Ketola, Viirukka, Vethaus, EffeBalance

Lisäksi tietenkin aina vahvana tukena ja myötäelämässä: Kennel Finn Noir ja Mervi

 

Vastaa