Leia eli Jusard´s Cruella 1-vuotta

Siitä on sitten tasan vuosi aikaa, kun pentue näki päivänvalon. Tämä(kään) pentu ei ollut suunniteltu tulevan meille, vaan tarkoitus oli ottaa Hilun ja Yodan pentu. Kohtalo kuitenkin päätti toisin ja Sari “lykkäsi” keltaisen narttupennun meille. Jonkun loppu on uuden alku..

leia-1-1v

Leia ei tullut meille ihan 7 viikon ikäisenä vaan hieman myöhemmin, mutta se ei ole menoa haitannut. Leia on sisällä itse rauhallisuus (vertailukohteena mm Alf joka juoksi sisällä parhaimmillaan ympyrää ;). Leia lähinnä makoilee tai vääntää Räyhän kanssa. Räyhällä on hyvä tukka missä roikkua. Tätä on siis jatkutun pienestä pitäen.

Ulkona Leia onkin sitten kaukana rauhallisuudesta. Leia on hieman erityyppinen kuin osa sisarusparvesta. Leia on nopea, kiihkeä, hektinen ja se on syntynyt pilli suussa.

leia-1-3v

Paljon on menty vuodessa eteenpäin, mutta paljon on vielä matkaa keskittyneeseen tekemiseen. Kaksi Rally alo starttia on takana ja tokokoe harkinnassa. Se on vaan niin hiuskarvan varassa onko paketti kasassa vai ihan levällään 🙂 Aika näyttää mikä laji valikoituu Leian päälajiksi ja mitkä lajit haudataan, mutta tällä hetkellä valikoimasta löytyy toko, rally, vepe ja mondioring.

leia-1-2v

Agilityssä on tehty perusjuttuja ja lyhyttä rataa. Kontaktien opettaminen on työn alla ja samoin keskittynyt tekeminen.

leia-1-4v

Leia on tällä hetkellä junan mallinen eli pitkä. Korkeutta on n 54 cm ja painoa 23-24 kg.

Vastaa