Painovertailua

Tänään pääsi meidän koirat Nipsua lukuunottamatta puntarille.

Ajatuksena oli punnita Leia, koska 9 kk ikä lähestyy. Puntari näytti sen verran, että sitten oli pakko punnita myös Hilu ja  lopulta kaikki aikuiset koirat. Nipsu hengaili jossain pöydän alla nukkumassa, joten unohdettiin punnita. Ukoisin Nipsun kuitenkin painavan n 18-19 kg.

Tällainen oli siis tulos:

Leia 24,1 kg

Ötökkä 22,9 kg

Hilu 22,1 kg

Zorro 21 kg

Räyhä 13,6 kg

Yllätyksenä tuli siis Leian paino ja ZORRON. Zorro on laiha kuin mikä ja kuitenkin vaan 1 kg kevyempi kuin Hilbert. Tässä välissä mainittakoon, että Hilu on tällä hetkellä ns sopusuhtainen. Se ei ole ollut lihotuslomalla mutta ei myöskään dieetillä. Maliksi siis juuri sopivan kokoinen. Ötökkä on myös todella laiha, mutta jos ei ruoka tartu niin ei tartu. Molemmilla mustilla on päiviä jolloin ruoka ei maistu tai maistuu tosi vähän.. Leia.. Nooh, Leia syö paljon ja painaa paljon. Ylimääräistä koirassa ei juurikaan ole, mutta hieman vielä pentumaista löysyyttä. Lihaksia on kuin pienessä kylässä. Meidän juna on siis perheen painavin!  Räyhän paino oli suurinpiirtein sitä mitä ajattelin.

Loppuun voitanee vielä mainita, että Hilu, Zorro ja Ötökkä saavat saman verran ruokaa. Leia syö kaksinkertaisen annoksen 🙂

Leia showhau

 

Vastaa