Palvelusväkeä vailla eli kaksi burmaa vailla omaa kotia

Olemme syntyneet 22.11.2016 eli täytämme kohta 13 viikkoa ja olemme vapaita muuttamaan omiin koteihin. Rotumme on burma ja väri suklaa. Hieman eri sävyisiä olemme vaikka samaa väriä, voisi melkein sanoa että poika on tummasuklaa ja tyttö maitosuklaa.

Olemme reippaita ja avoimia. Lapsuutemme olemme viettäneet lapsi-koiraperheessä eli emme hätkähdä metelistä ja koiriakin osaamme jo komentaa.

Meidän on madotettu 3 kertaa, sirutettu ja rokotettu. Eläinlääkäri on myös tarkastanut ettei meiltä löydy napatyrää ja pojalta löytyy kivekset.

Poika sopii hyvin sohvan valtauksen lisäksi myös näyttelyihin ja jalostukseen, mutta tyttö on jalostukseen kelpaamaton ja täten myydään hieman halvemmalla.

Mikäli haluat tarjota jommalle kummalle meistä kodin, niin ota yhteyttä nykyiseen palvelusväkeen: maku @ wippies.fi (poista välit)

Meistä saa seuraa sekä syliin, että touhuun. Olemme hyvin osallistuva rotu ja tykkäämme auttaa mm ruuanlaitossa, lakanoiden vaihdossa, käydä saunassa, mutta samalla tykkäämme nukkua television ääressä sylissä ja tunkea itsemme kainaloon yön ajaksi.

Vastaa