Rallailua

Sanan varsinaisessa merkityksessä Leian kohdalla..

Janakkalassa oli 12.5 Rallytoko-koe, johon olin ilmoittanut sekä Leian että Zorron avoimeen luokkaan. Pienellä treenillä mentiin ja Zorrolla tiesin muutaman liikkeen olevan kovin epävarma.

Rataantutustumisessa jo tiesin, että nyt ei hyvä seuraa Leian kanssa. Ensimmäisenä liikkeenä hyppy ja heti perään houkutus, missä mörkö-pehmo tuijotteli lähtöviivalle saakka. Zorrolla taasen oli muutama epävarma tehtävä, kuten hyppy jota en ollut koskaan kokeillut.

Zorron rata oli ensin. Alku menikin kivasti, 360 käännöksessä huomasin että liikuin liian hitaasti joten Zorro kerkesi istahtamaan, tämän uusin. En saanut myöhemmin Zorroa seisomaan käskystä, joten tämän tehtävän annoin olla (-10), koska tiesin ettei se uusimalla parane. Lisäksi yhdessä eteentulossa asento jäi vinoksi. Pisteitä kuitenkin kerättiin 86 eli nyt Zorrolla on hyväksytty tulos Rallyn AVO-luokasta.

Leia sen sijaan lähti lapasesta jo lähdössä. Se tuijotti mörköä ja vaikka kuinka yritin saada hypyn jälkeen haltuun, niin sinnehän se juoksi ja mörkö suuhun. Ja kun sain sen möröstä irti, niin kas, vieressä oli vielä ihanampi narulelu. Siitäkin sain koiran irti, mutta sitten Leia poistui koiran verran kehästä eli HYL tuli. Jatkoimme kuitenkin radan loppuun ja mitään isompia virheitä ei enää tullut.

Vastaa