Rallykokeessa

Ilmoitin Ötökän testaamaan VOI-luokan Kirstulan kentällä pidettävään kokeeseen. Ihan ei kyllä kaikki liikkeet ollut varmalla pohjalla, mutta hyvin me vedettiin silti..

Pisteitä saatiin kerättyä 85 ja näin ollen saimme hyväksytyn tuloksen. Sijoitus oli 3. Isoimmat pistemenetykset otimme peruutuksesta, koska Ötökkä kerkesi istumaan ennen peruutusta, siitä siis -10. Lisäksi uusimme kyltin nro 2, koska koira ajautui jostain syystä väärälle puolelle.

Mukana oli myös Aslan. Mittaus sujui hyvin, mutta huomasin heti kun tultiin kentälle, että mun kanssa mielellään töitä tekevä otus oli jäänyt kotiin. Mukana oli remmissä riekkuva ja räyhäävä hajujen perässä menevä teini. Tämä näkyi myös radalla, päästiin kyltille 5 missä nenä jumiutui maahan ja se ei sieltä laillisin keinoin enää noussut. Tuloksena HYL ja ohjaaja raahasi koiransa naama punaisena pois kentältä. Hetki mietitään ennen seuraava yritystä.. Rata olisi ollut suht helppo ja tulos olisi ollut temppujen puolesta helppo saada, mutta nurmi vei voiton 🙁

Vastaa