RTK1, RTK 1 ja RTK2

Lauantaina oli JANKKilassa tuplarallykoe johon olin ilmoittanut 3 koiraa eli Zorron, Leian ja Ötökän. Ötökkä oli ainoa kenellä oli ns rallytreenejä alla, koska Ötökällä on paikka rally ryhmässä joka toinen viikko. Muut lähti kokeeseen enemmän tai vähemmän kylmiltään.

Lopputulos oli huikea, kaikki koirat saivat radoiltaan yli 90 pistettä vaikka aina ei ihan siltä tuntunut että homma oli hanskassa. Esim Ötökän ekalta radalta jouduin uusimaan vasemmalle käännöksen ja lopussa vielä toisen käännöksen eli ottettiin virheitä niistä ns helpoista jutuista.

Leia nousi ekan radan jälkeen AVO luokkaan. ALO luokan radalta tuli muutama virhe ja koiran pää pyöri kuin meritutka, mutta maaliin päästiin kunnialla. Leian AVO rata oli suorastaan loistava, mitä nyt ohjaaja suoritti “väärin” askeleen oikealle ja siitä kärsi sitten molemmat koirat. Lisäksi Leia suoritti ekaa kertaa istumasta seisomaan nousun, mitä aloitettiin treenaamaan vartti ennen suoritusta ja se onnistui!

Zorro ei ollut ihan niin hyvin mukana mitä olisi voinut ja pari kertaa käytin ns väärää käskyä ja tämän takia jouduin uusimaan. Toisella radalla Zorron ainoa virhe oli juuri tuo.

Pientä epätarkkuutta suorituksissa toki oli kaikilla ja vinouksia ym ja ajalla ei suinkaan kilpailtu koska yritin kovasti rauhoittaa kaikki liikkeet missä pysähdyttiin. Meille riittää että saadaan riittävät tulokset!

Nyt Ötökkä alkaa harjoittelemaan oikealla puolella toimimista, Zorro ja Leia jää tauolle, katsotaan milloin kisaavat (jos kisaavat vielä). AVO luokassa kun saattaa olla hyppy ja pyörähdys ja nämä on molempien sankareiden kulmakiviä 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa