Talvikauden 2016/2017 agilityn ryhmäpaikat

Talvikauden koulutus on tarkoitus järjestää JANKK-areenalla. Koulutus alkaa 29.9 ja kestää huhtikuun loppuun. Jouluna pidetään taukoa ja saattaapi joku muukin lomaviikko ajalle sattua. Koulutusta pidetään to klo 17(16)-20 ja pe klo 16-20. Koulutukset on mahdollista aloittaa molempina päivinä jo klo 16 jos on tulijoita. Pyrimme lopettamaan ryhmät klo 20, mutta joustoa löytyy klo 21 saakka jos ajoissa tiedetään hakijamäärä.

Hintapolitiikka on sellainen, että ryhmissä on 4 koirakkoa (myös 3 on mahdollinen, mutta tällöin hinta korkeampi) / h.

klo 16-17 ryhmä 21€/krt

klo 17-21 ryhmät 23€/krt

Jos tulee ns alkeet ryhmä, niin siihen otetaan 5 koirakkoa / h ja hinta 19€/krt.

Haku ryhmiin alkaa näiden sivujen kautta viimeistään heinäkuun alussa. Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, joka tarkoittaa, että maksat kurssin, jolle olet ilmoittautunut, vaikka et tulisikaan kurssille. Kurssipaikat voi myydä eteenpäin kolmannelle osapuolelle.

Peruutukset on tehtävä vähintään 21 päivää ennen kurssin alkua, ajoissa peruutettua kurssia ei tarvitse maksaa. Maksamatta jätetty kurssi ei ole yhtä kuin peruutettu kurssi.

Mikäli maksat kurssi ePassilla, niin hintaan lisätään e-Passin veloitus 1% hinnasta.

Kurssimaksu jakautuu syys- ja kevätkauteen. Laskun voi maksaa useammassa erässä. Ensimmäinen erä pitää olla maksettu ennen kurssin alkua.

Vastaa