Uusia tuotteita Happy Dog ja Happy Cat

Ruokavalikoimat sai hieman lisäystä elokuun alussa. Suurimman muutoksen koki kissanruoka puoli. Mutta aloitetaan nyt koiranruokajutuista..

Minituotesarja sai kaksi uutta ruokaa: Toscana ja Canada 4 kg

HD uutuudet

 

Lisäravinteet kokivat myös uudistuksia. Kolmen tuotteen koostumus muutettiin puuterimaiseksi ja maistuvuutta lisättiin. ArthroFortea saa nyt 700g pakkauksessa, samoin HaarSpezialForte on 700g.

Arthrofit = ArthroForte:

Erityisesti aktiivisten sekä suurirotuisten koirien ravinnon tulisi sisältää riittävästi glykosamiiniglykaaneja (nk. GAG). Nämä valkuaisaine-sokeriyhdisteet ovat tärkeitä toimintaelementtejä nivelten voitelussa ja siksi niillä on erityinen merkitys nivelten kestävyydelle. Ne ovat jatkuvan kulutuksen alaisia ja se on korvattava järkevillä koirille tarkoitetuilla ravintolisillä. 

ArthroFit sisältää viljeltyä uusiseelantilaista viherhuulisimpukkaa, joka poimitaan alkuperämaassaan mahdollisimman kypsänä ajankohtana ja sisältää erittäin suuren osuuden biologisesti muunnettavaa GAG:ta. Vaikutuksessa ei ratkaisevaa ole koirille tarkoitetun ravintolisän sisältämä määrä, vaan simpukkaosien aktiviteetti. Koostumusta tuetaan vielä piimaalla, merilevillä ja erityisellä yrttivalmisteella. 

Ravinnosta johtuvissa nivel-, jänne- ja välilevyongelmissa ArthroFit soveltuu mitä parhaiten koirille tarkoitetuksi ravintolisäksi. 

MultivitaminMineral Complete on edelleen 1kg ja tuote on gluteiiniton. Hinnat muuttuivat toki samalla uuden sisäöön ja pakkauskoon myötä.

HD uutuudet2

 

Kissanruuat kokivat isoimmat uudistukset. Tämän jälkeen HappyCat ruuissa on kolme eri tuoteryhmää: Supreme, Sensitive ja Duo Menu märkäruoat.

Sensitive ruuat ovat siis gluteiiniton vaihtoehto jo tutuista tuotteista ja niistä on saatavilla säkkikoot 4 kg ja 1,4 kg.

HC uutuudet

Märkäruokia tuli valikoimaan 6 makua:

Nauta & turska

nauta & kaniini

nauta & riista

siipikarja&lohi

siipikarja & lammas

siipikarja & nauta

Pussien koko on 100g ja laatikossa on 12 kpl.

HC uutuudet2

Meille tuli eilen kuorma uusia ruokia ja nyt sitten pääsen testaamaan mitä mieltä omat kissat on uutuuksista. Toivottavasti tykkäävät, sillä sisältö näyttäisi olevat todella laadukas!

Tuotteista ei ole toistaiseksi suomenkielistä esitettä, joten siksi kuvassa on teksti saksaksi. Lisätietoja saa kuitenkin kysymällä.

 

Vastaa