Aragorn 10 viikkoa

Kirjaillaanpa ylös hieman pennun kuulumisia..

Ruoka maistuu hyvin, jopa liiankin hyvin, sillä yritys on kova tyhjentää jopa ruokapöydän lautaset. Ruokana Aragornilla on Happy Dogin Medium baby. Ruokailukerrat on tällä hetkellä 3 / pvä. Ei meinannut oikein toimia tuo 4 ruokaa päivässä, joten kolmella mennään. Nappulaa menee 2 dl / krt. Lisäksi iltaruokaan lisätään Effektri-öljyä (jos vaikka lisäisi viisautta 😉 )

Sisäsiisteydestä ei ole oikein tietoa. Valtaosa tarpeista tulee toki ulos, mutta vielä ei osata pyytää ulos ja tämän takia vahinkoja sattuu. Lisäksi jos muut koirat ulkoilevat amaan aikaan, niin maltti ei meinaa riittää tarpeiden tekeen vaan pitää keskittyä riehumiseen.

Sisällä pikkukaveri on erittäin toimelias. Tähän mennessä on keretty maistamaan antennin johtoa, keittiön kaapistoja, keittiön tuolin jalkaa, keittiön penkkiä, puukoria, seinää ym. Pentu asustelee kodinhoitohuone-keittiö akselilla, mutta tuntuu sieltäkin löytyvän kovin syötävää..

sintti-10-viikkoa-1

Eläinlääkäriinkin olemme joutuneet jo tutustumaan. Pieni äksidentti sattui kotona ja tottakai lauantai iltana. Onneksi en ollut yksin kotona (kiitos Jonna) ja kasvattaja vastasi heti puhelimeen ja tuli vielä auttamaankin! Kuvasta voi nähdä että vasen poski on turvoksissa. Aika näyttää minkälaiseksi ulkonäkö palautuu. Pikku kaveria tämä ei haittaa ja lääkkeetkin menee nameina 🙂 Harmittaa vaan, kun pitää olla rauhakseen eikä saa riehua muiden kanssa.

Pieniä temppuja ollaan harjoiteltu omalla ruualla. Intoa on ja paljon. Sivulle tuloa ja maahanmenoa on harjoiteltu, samoin vieressä kävelyä samalla syöden. Lisäksi olen ottanut tämän kanssa jo heti alkuun “pesuvatiharjoituksen” eli harjoittelemme tarjoamaan etutassuja korokkeella.

Painoa pienellä miehellä oli viime lauantaina 6.9 kg. Näillä eväillä jatketaan eteenpäin! Ristiäisiä ei ole vielä suoritettu ja yleisin kutsumanimi onkin pikku-Sintti. Jos jollain on hyvä idea nimeksi, niin kertokaa ihmeessä! Teemana meillä on ollut satua/taru/ sankari hahmo (RÄYHÄ ralf, ÖTÖKKÄ, YODA, ZORRO, ALF, NIPSU, MILLA (magia), TELLU (Lucy van Pelt), PETTERI (punakuono).

Vastaa