Effektri: Öljy koiran hyvinvointiin

Meille tuli testiin noin vuosi sitten Effe Balancen eläimille valmistama öljy Effektri. Tätä ennen meillä oli käytössä vaihtelevasti Nutrolin, Salmon Oil ym. Nyt on käytetty Effektriä melkein vuosi ja tyytyväisiä ollaan.

Pääasiassa öljyä on käyttänyt Zorro ja Leia. Ihan joka päivä öljyä ei ole muistettu laittaa ja reissussa on jätetty suosiolla kotiin, mutta suhteellisen säännöllisesti kuitenkin öljy on eksynyt ruokaan saakka.

Meillä ei koirilla ole ollut mitään varsinaista ongelmaa, minkä takia öljyä syötetään vaan lähinnä yleisen hyvinvoinnin ja lihaksiston vuoksi. Kovin montaa pulloa ei myöskään ole vuoden aikana kulunut, sillä öljy on TODELLA riittoisaa myös isoilla koirilla.

Koekaniinit Zorro ja Leia voivat hyvin, turkit on kunnossa (Zorron ehkä vähä liiankin hyvässä..), iho on kunnossa, samoin korvat, limakalvot, kynnet ym. Isoin asia mikä on Effektrin käytön jälkeen muuttunut on Zorron lihaksisto ja liikkeet. Zorro on käynyt useamman kerran Jerryn vastaanotolla ja on ollut poikkeuksellisen vähän jumissa. Tämä huomio on siis tehty joulukuun jälkeen. Aikaisemmin Zorro vaati käsittelyä tasaisin väliajoin ja koira oli aina jumissa. Myöskään antura / kynsi vammoja ei ole tämän vuoden puolella ollut yhtään (*koputtaa puuta).

Leiasta ei pysty vastaavaa syy-seuraussuhdetta tekemään. Leia on erittäin hyvässä lihaskunnossa. Fyssarilla on käyty kerran pienen putoamistapaturman jälkeen, mutta sekään ei ollut jättänyt merkittävää jälkeä. Kynnet on vahvat ja paksut, turkki kiiltävä ja hyväkuntoinen. Muuta ei voine vaatia kohta 1-vuotiaalta koiralta?

effe-h

Yksi tuote sopii yhdelle, toinen toiselle.. Me jatketaan tällä, koska nyt ollaan nähty tuotteesta saatava hyöty. Etenkin jos koira on kovassa treenikäytössä tai koiralla on iho/ kynsi ongelmia, niin suosittelen kokeilemaan. Lisäksi korostan vielä, että öljyllä on matala-asteista tulehdusta poistava vaikutus.

Meiltä löytyy tuotteet varastosta!

Effektri

Tuote sopii myös kissoille!

 

Lisätietoja: http://effebalance.fi/

Valitsemalla GMP-laatusertifioidun Effektrin voit yhdellä tuotteella edistää eläimen hyvinvointia ja palauttaa rasvahappojen luonnollisen tasapainon ruokavalion kautta. Effe on helppo ja mukava annostella, se on riittoisaa ja sen kyky säilyä hapettumattomana on huomattavasti parempi kuin useimmilla rasvahappotuotteilla. Avomeren kaloista puristettava öljy on suodatettu epäpuhtauksista sekä raskasmetalleista, ja se sopii täydellisesti eläinten ravinnoksi. Tuotteen kehityksessä optimoimme omega-3-6-9 rasvahappojen keskinäisen suhteen, joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Kansainvälisessä tutkimuksessa saavutettiin läpimurto kun laadukkaaseen, runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävään öljyyn lisättiin korkeat polyfenoliarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä E- ja D-vitamiinia. Tuote on ainutlaatuinen ja vastaavaa ei ole markkinoilla!

Yksinkertaisesti

Tuotekehityksen ja tutkimustyön tuloksena löysimme oikeat ainesosat ja suhteet joiden avulla välttämättömien omega-3-rasvahappojen EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) rakenne säilyy vahingoittumattomana elimistössä mahdollisimman pitkään. Omega-3 rasvahappojen terveysvaikutuksen hyödyntämiseksi, niiden tulisi vaikuttaa eläimessä 24h eli ympäri vuorokauden. Säännöllinen ja ohjeistettu annostelu poistaa solutasolla esiintyvää matala-asteista tulehdusta, joka eläimillä pääsääntöisesti johtuu yliprosessoidusta tai turhan yksipuolisesta, kasviöljyillä täydennetystä ruokavaliosta. Nykyään harvan eläimen ruokavalio koostuu luonnonmukaisesti tuotetusta rehusta tai riistasta, joita hevonen ja koira normaalisti suosisi. Tutkimusten mukaan nimenomaan kalasta saatavat EPA- ja DHA-rasvahapot toimivat elimistössä tehokkaimpina tulehduksen ehkäisijöinä ja niiden määrää tulisi molempien kohdalla lisätä. EPA:n ja DHA:n lisäksi kolmas omega-3 sarjan rasvahappo ALA (alfalinoleenihappo) on välttämätön, jota eläin saa kasviperäisestä ruokavaliosta. Eläimen kyky muuttaa ALA:ta tulehdusta ehkäiseviksi rasvahapoiksi ei kuitenkaan ole riittävä.

Omega-6 LA (linolihappo) on myös välttämätönrasvahappo, jota eläimet saavat kasvikunnan tuotteista. Kuitenkin liika omega-6-sarjaan kuuluvien arakidonihappoa tuottavien ruoka-aineiden toistuva saanti tuottaa kudoksissa tulehdussytokiineja. Omega-6:n liiallinen saanti aiheuttaa ihmisten lisäksi myös eläimissä tulehdustiloja ja epätasapainoa. Jotta eläin pysyy terveenä, sen tulee saada kaikkia välttämättömiä rasvahappoja sopivassa suhteessa. Effe tekee vaikean kuuloisesta asiasta helppoa, kokeile ja hämmästy!

Hapettumisen estämisen merkitys

Vapaana meressä kasvaneista kalojen ravintoketjun alkupäähän kuuluvista, pienistä rasvaisista kaloista suodatettava öljy, neitsytoliiviöljyn antioksidantit, sekä D- ja E-vitamiini, ja niiden oikeat suhteet ovat mahdollistaneet poikkeukselliset tulokset. Näiden ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä hidastaa merkittävästi kalaöljyn hapettumista antaen tuotteelle paremman tehokkuuden. Yleisesti tiedostettu vaiva, äkillinen hapettuminen eli ”hapettumistressi” saa useissa vastaavissa tuotteissa kalaöljyn tavoitteellisen hyödyn laskemaan merkittävästi. On luonnollista, että omega-3 rasvahappojen teho laskee niiden matkalla elimistöön, mutta sitäkin merkittävämpää on se, kuinka nopeasti ne pilaantuvat, eli muuttuvat käyttökelvottomiksi.

Valmisteen laadusta riippuen, tuote yleensä menettää parhaan potentiaalisen hyötyvaikutuksen 2-16 tunnin aikana. Eläimen elimistö tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja oikeassa suhteessa läpi vuorokauden, joten laatu on ratkaiseva tekijä tehokkuutta mitattaessa. Tuotteemme valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista ja sen sisältämät ainesosat pidentävät säilyvyyttä ja parantavat imeytyvyyttä. Korkealuokkaisen kalaöljyn omega-3-rasvahapot imeytyvät tehokkaasti ja hapettumatta, jopa yli 35 tunnin ajan. Effen avulla voit parantaa ympärivuorokautista suojaa mahdollisia kroonisia tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Tuotteen oikea käyttö

Ennen käytön aloittamista on hyvä huomioida tuotteen ominaisuuksista seuraavia asioita -> Tuote imeytyy normaalia paremmin ja se saattaa aiheuttaa alkuvaiheessa esim. eläimen karvan nopeaa uusiutumista. Ulosteen koostumus voi hetkellisesti aiheuttaa kysymysmerkkejä tai iho saattaa kutista. Ei hätää! Ole huoleti, sillä muutos vaatii aikaa! Solujen aineenvaihdunnan kiihtyessä, myös kuona poistuu tehokkaammin. Normaalisti vaikutus alkaa muutamassa viikossa, jonka myötä positiiviset pidempikestoiset vaikutukset vahvistuvat keskimäärin kolmen kuukauden kuluessa aloittamisesta. On tärkeä huomioida, että rasvahappojen annostelu ei toimi kuuriluontoisesti, vaan siitä tehdään osa päivittäistä ruokavaliota. Halutessasi voit mittauttaa rasvahapot DBST-kuivaverianalyysin avulla, näin saat kattavan tiedon rasvahappojen nykytilasta ja ohjeita ruokavalion noudattamiseksi Effektrin kanssa.

 

Vastaa