Piirinmestaruus rallykokeessa

Mukana oli Ötökkä (avo), Leia (alo) ja Zorro (alo). Koirat kuuluivat JANKKin “kolmos”joukkueeseen, Zorro varakoirana.

Ensin oli vuorossa Zorron rata. Mitään erikoista ei radalla sattunut, mutta ikäväksi toisella kyltillä remmi jäi etutassun väliin ja sen kanssa sitten piti taiteilla loppurata. Tämä tuotti hieman päänvaivaa ohjaajalle ja koira otti välillä hieman etäisyyttä, kun remmi hankasi kainalossa. Pisteitä Zorro sai elämänsä ensimmäisestä Rally kokeesta 97 / 100.

rally zorro 3.9.16

Seuraavana oli vuorossa Leia. Leia teki tasaisen varman suorituksen. Pientä kontrollin puutetta oli ja talutin kiristyi ja hieman olisi tehnyt mieli käydä moikkaamassa tuomaria toiseksi viimeisellä kyltillä, mutta maaliin päästiin pisteillä 95/100. Varsin pätevä suoritus juniorilta! Aina ei uskoisi miten kivasti se on nyt kehässä toiminut kun kehän ulkopuolella toiminta on yhtä sähläystä 🙂

rally leia 3.9.16

Ötökkä korkkasikin sitten avoimen luokan. Ohjaaja olisi voinut hieman aikaisemmin kuin tämän viikon torstaina selvittää, että mitäs kylttejä siellä avossa onkaan.. Rata oli meille haastava, koska siellä oli paljon käännösliikkeitä, sekä uusia liikkeitä ja hyppy. Maaliin asti päästiin pisteillä 85/100. Ohjaaja otti yhden -10 rintamasuuntavirheenä (juuri niitä käännöksiä mitä pelkäsin) ja sitten pientä hienosäätöä. Hypystä selvittiin hengissä ja ennen seuraava koetta perehdytään sääntöihin hieman tarkemmin ja hankitaan oma rallypanta. Kiitos Päivi pannan lainasta 😉 Ötökkä oli luokan 4.

Meidän JANKKin joukkue sijoittui kolmanneksi.

Ei näistä sankareista kovin hyvää kuvaa saanut. Ötökkä oli ainoa “ryhdikäs” 😉

rata alo 3.9

rata avo 3.9

Yksi vastaus artikkeliin “Piirinmestaruus rallykokeessa”

Vastaa