FMBB 2016: Ekalta radalta finaaliin

FMBB 2016 on alkanut

Tänään alkoi karkelot agilityn osalta. Vuorossa oli kaksi karsinta rataa ja yksi joukkuerata.

Hieman sateista ja viileää keliä pitelee Ranskassa ja se hieman näkyy vauhdissa kun kisataan nurmikentällä. Kim päätti tehdä molemmilla varman ja rauhallisen nollaradan koska uskoi koirien ns perusvauhdin riittävän.

Ja sehän riitti. Molemmat koirat teki ensimmäiseltä hyppäriltä nollan ja Hilu oli sijalla 5. ja Zorro sijalla 7. 10 parasta pääsee finaaliin. Ekalta radalta finaaliin meni myös Christa ja Cava.

Toiselta radalta Zorro teki myös nollan, mutta Hilu sai vitosen keinulta, kun tuomari katsoi vaan etujalkoja ja takajalat ottivat kontaktin. Zorro oli toisella radalla sijoituksella 4.

Joukkueradalla Suomen joukkueella meni kivasti. Sekä Hilu, että Zorro tekivät nollaradan. Joukkue sai myös kolmannen nollan kun Iida ja Kitka suorittivat radan puhtaasti. Zorro suoritti kuulemma uransa isoimman kunniakierroksen joukkueradalla, kun Kim unohti hieman käyttää putkijarrua. Hilun aika oli 35.58 ja Zorro 37.7.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa! Sunnuntain finaalipaikka on molemmilla koirilla varma ja Suomen joukkue lähtee hyvistä asemista huomiselle finaaliradalle. Jatkamme siis jännitystä..

Vastaa