Happy Dog / Cat ruuista

Ruokia edelleen saatavilla meidän kautta varastosta. Alla maahantuojan infoa:

“Lempiruoka ei ole vielä saapunut”

Kuten elintarvikekaupoissa tuotteiden menekki, on myös HappyDogin menekki kasvanut hurjasti, ihan joka puolella
Eurooppaa, myös Suomessa.

Tällä hetkellä Vantaalla sijaitsevan maahantuontivaraston tilanne on kuitenkin hyvä, meille tulee viikoittain kuormat ja perusvarasto on olemassa, jonka ympäri pyöritämme jakelua.
Tehdas pyörii 24/7 ja on pysynyt hyvin rytmissä, näin poikkeuksellisessa tilanteessa, ovat myös tehneet kaikkensa, että toimitukset sujuu.

Satunnaisesti voi olla jokin tuote loppu, muutaman päivän, koska emme ole osanneet laskea menekin kasvavan näin paljon.
Tällä hetkellä odotamme Canadaa 12,kg saapuvaksi, loppui perjantaina, tulossa tällä viikolla ja olemme nostaneet sen määriä seuraaviin saksantilauksiin, joista ensimmäinen on jo tehtaalla käsittelyssä ja kohta puoliin lähdössä suomeen.

Hyvä asia on, että kuormat lastataan Hampurissa laivaan, matkustavat ilman kuskia, joten mahdolliset rajoitetut rajatoimet eivät koske tuontia.

Jotta kaikki pysyvät tahdissa, niin valmistaja, kuin logistiikka, suosittelemme tilaamaan/ostamaan ihan tavanomaisia määriä. Näin varmistamme myös sen oman saannin pitkälle tulevaisuuteen, eikä logistiikka/valmistus kuormitu liikaa ja toimitusajat veny.
Suomen sisällä on terminaaleissa ja logistiikkakeskuksissa rajoitettu liikkumista ja tehty muitakin varotoiminpiteitä, jotenka tilauksien tulo saattaa kestää päivän pidempään, mitä normaalisti.

Onneksi HappyDogissa on valikoimaa!

Meiltä on kysytty, pakkaavatko saksalaiset kuormat:
Säkittämisen hoitaa robottilinjasto, ihan valmiin lavan kelmuttamiseen asti. Ihmiset ainoastaan valvovat, että kaikki sujuu kuten pitää ja lastaavat lavat varastoalueelle odottamaan lastausta.

https://www.happydog.fi/

Vastaa