Kesän 2020 agilityvalmennukset

Kesän ryhmissä  tilaa! Ryhmät alkavat viikolla 22. https://kkurkinen.cattish.eu/kurssi-ilmoittautuminen/Valmennukset toteutetaan alustavasti ns  yksilöaikoina eli näin koronatilanteen takia jaamme jokaiselle oman ajan ja näin vältämme kohtaamisia ja turhaa kontaktia.

Seuraavissa ryhmissä on vielä tilaa (päiv. 19.5.2020)

Maanantai klo 16:00 agilitykurssi

Maanantai klo 17:00 agilitykurssi

Maanantai klo 19:00-20:15 agilitykurssi

Torstai klo 16:00 Agilitykurssi

 

Kesäkausi alkaa viikolla 22  ja  loppuu elokuun loppuun. Kesäkaudelle tulee kertoja noin 13, mutta kerrat ja vapaat viikot tarkentuvat toukokuun lopussa.

  • Agilitykurssi,   15€/krt, ryhmässä 4 koirakkoa / h.

Ryhmien ajankohdat voivat muuttua kysynnän mukaan. Ryhmät toteutuu, mikäli ryhmään hakee 3 koirakkoa ja illalle tulee vähintään 2 ryhmää.

Agilitykurssit sopivat kaikentasoisille koirakoille, koulutus sovelletaan koirakon tason mukaisesti.

Hinnat sis alv 24%. Mikäli maksat ePassilla, niin laskuun lisätään ePassin kulut, 1% maksetusta summasta. Mikäli maksat Smartumin liikuntaseteleillä, niin laskuun lisätään Smartumin kulut, 4,5% maksetusta summasta.

Mikäli et pääse jollekin kurssikerralle, voit myydä paikkasi kolmannelle osapuolelle. Ryhmien ajankohdat voi hieman muuttua sen mukaan miten ryhmät täyttyvät.

Laskut voi maksaa kahdessa erässä.  Mikäli maksat laskun useammassa erässä, laskuun lisätään 5€ laskutuskuluja.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osanotto perutaan syystä riippumatta 29.4.2020  jälkeen, veloitamme peruutuskuluina 50% kurssin hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan tai perutaan 10.5.2020 jälkeen, laskutamme koko kurssimaksun.

Vastaa